Pinlig reiseopplevelse

Flyvinge fra SAS i lufta.

I dag var jeg ute og fløy, da en pinlig episode skjedde på Gardermoen.

Vi har alle gjort det, hilst på en person som vi kjenner, og innledet en samtale, før vi innser at det ikke er riktig person. Det skjedde meg i dag.

Da var det altså min tur til å dumme meg loddrett ut. I fin fart mot utgang 19 på Gardermoen før klokken har passert sju, hodet fullt av foredraget jeg skal holde, da en dame lyser opp og hilser. Jeg hilser naturlig nok tilbake, og vi tar følge utover de uendelige korridorene som hører til utgang 19 på Gardermoen. Det tar mer enn åtte minutter å gå, så begynn turen utover i god tid.

Vel damen og jeg kjenner hverandre, problemet er bare at jeg forveksler henne med en annen! Og snakker vi vei om vår felles interesse. Damen ser noe perpleks ut, men svarer som best hun kan. Jeg forstår etter hvert at hun prøver å like mine uttalelser til vår felles interesse. Og får det ikke til å stemme.

Selv sagt gjør hun ikke det! Og da jeg innser det, og forstår hvem hun er, er gode råd dyre. Jeg valgte å fortsette å prate, men like meg inn på rett tema. Så da vi gikk fra hverandre, snakket hun og jeg om samme ting!

Jeg var kanskje feig som ikke innrømmet min feiltakelse. Jeg får skylde på tidlig morgenfly. Men da jeg kom frem til bestemmelsesstedet og en dame jeg aldri har sett før, sa takk for sist, så sa jeg høflig at jeg faktisk ikke husker det. Damen kunne vennlig minne meg på selskapet vi deltok i for seks måneder siden. Jeg burde husket henne også!

Men, jeg hadde i alle fall lært at jeg ikke jattet med, i håp om å komme på hvem jeg snakket med. For mine to «ukjente» damer i dag er virkelig to flotte damer det er vel verdt å huske og snakke med.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s